Contact

Hink jij mee naar de eerste stap?

Stel hier je (hulp)vraag ūüĎá

Adresgegevens

Kindercoach Hink Stap Sprong
Sylvia Hink
 

 

Kantbeugel 2
1724 BH  Oudkarspel
(Boven bij Vakgarage Hink)

T. 06 – 30 11 67 18

E. info@kchinkstapsprong.nl
 
 
 
 

 

 

Merk je dat jouw kind een negatief zelfbeeld heeft, last heeft van faalangst of onzeker is? Valt het op dat jouw kind minder weerbaar is en wordt hij of zij gepest? Is je kind gevoelig en verlegen of wordt hij of zij misschien juist snel boos? Heeft je kind vaak buikpijn of hoofdpijn zonder duidelijke reden? Dat kan een goede reden zijn om contact op te nemen met Sylvia Hink van Kindercoach Hink Stap Sprong. Met kindercoaching bied ik hulp aan kinderen, tieners en hun ouders als er een vraag is over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van een kind. Ik bied een praktische, laagdrempelige en kortdurende vorm van hulp door middel van korte sessies. Hierbij begeleid ik het kind of de jongere door het beste uit zichzelf te halen.

Op de pagina werkwijze en Bikkel Weerbaarheidstraining lees je meer over de sessies en trainingen die ik aanbied. Voor we beginnen bied ik altijd eerst een kosteloze kennismaking aan om te zien of er wel echt een klik is. Het kind moet zich volledig op zijn of haar gemak voelen, maar ook jij als ouder moet je goed voelen. Zo kunnen we echt samen aan de slag!

Contact | Kindercoach Hink Stap Sprong | Hoorn | Heerhugowaard | Alkmaar e.o.

Stichting Adiona is de beroepsorganisatie voor professionals binnen het vakgebied kindercoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij.

 

Naast aangesloten bij Adiona ben ik ook aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten CAT collectief kindercoach Hink Stap Sprong - Sylvia Hink

en de Geschillen Alternatieve Therapeuten KC Hink Stap Sprong - GAT geschilleninstantie alternatieve therapeuten. Daarnaast ben ik gecertificeerd Bikkelstrainer  Bikkel weerbaarheidstraining bij Kindercoach Hink Stap Sprong